Klik HIER voor de homepage

User Name

Password

Info New or Forgotten?

Tennis Bij Daan > Bij DAAN > Nieuwsarchief
Delen

Update betreffende de tennislessen en activiteiten, 27 maart 2020

Nieuws van friday 27 march

Update betreffende de tennislessen en activiteiten.

Wij houden nauw contact met de KNLTB en horen dinsdag 31 maart over hoe nu verder met de huidige getroffen maatregelen. Wij zijn wel licht optimistisch dat we toch op korte termijn kunnen starten weer met hetgeen wij het liefste doen. Zoals eerder al vermeld zullen de resterende "inhaal" winterlessen via centrale inhaal momenten gegeven worden (behalve voor TV de Meet hier zal een combinatie plaats vinden).

Zodra we groen licht krijgen van de KNLTB zullen we dan ook aanvangen met het zomerseizoen (ook hierbij is TV de Meet een uitzondering). We hebben hierbij drie scenario's klaar liggen maar zullen hoe dan ook ons zomerseizoen compleet vorm gaan geven.

De indeling voor de zomertrainingen is grootendeels verstuurd en vandaag zullen de laatste lessen verstuurd worden. Mocht de indeling je niet passen qua dag en of tijd? Stuur dan een mail naar info@bijdaan.com. Wij zullen alle opmerkingen dan binnen laten komen en deze na het weekend proberen waar mogelijkm op te lossen.

Vanaf vandaag gaan we ook voor de jeugd wat oefeningen posten op facebook zodat ze zelf kunnen oefenen thuis.

Voor ons als tennisschool is dit ook een pittige periode. Heb jij (als we weer mogen tennissen) een idee voor een bedrijfsevenement, een aantal prive lessen, een strippenkaart en of een gave clinic? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we dit alvast voor je plannen en helpen we op die manier elkaar. 

Sportieve groet,

Team Bij DAAN

 

Update 15 maart Coronavirus

Nieuws van sunday 15 march

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

Helaas volkomen logisch, ook op verzoek van de KNLTB staakt Bij DAAN al zijn lessen. Voor wat betreft de overgebleven lessen van het winterseizoen gaan we de komende dagen met de trainers en andere tennisscholen in overleg hoe we dit op een nette manier kunnen oplossen. Het zomerseizoen zou (op TV de Meet na) starten per 30 maart. Vooralsnog gaan de dit opschuiven naar 6 april.

De indeling voor de trainingen voor het zomerseizoen zal de komende dagen ( voor waar dat nog niet gebeurd was) gecommuniceerd worden naar onze klanten. 

Wij wensen jullie de komende drie weken alle gezondheid toe en zullen jullie op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen. Wij zouden het liefste met jullie op de tennisbaan staan maar kunnen nu niet anders dan dit volgen. Wij hopen op jullie begrip en kunnen niet wachten om weer met jullie aan de slag te gaan.

Wij zulen de komende dagen ook bekijken hoe wij een rol kunnen spelen op maatschappelijk vlak in deze vervelende periode.